Pályán kívül

Sebészével futhat maratont Natasa Kovacevic

Natasa Kovacevic (natasa kovacevic, )
Natasa Kovacevic (natasa kovacevic, )

Pellek Sándor, a lábát vesztett kosarast Győrött megműtő sebész jövőre Kovaceviccsel futná le a New York Maratont. A fiatal sportolónak nincs ellenére a kihívás.

A Hat-Agro UNI Győr tragikus buszbalesete óta immár két hónap eltelt, Natasa Kovacevicet azóta is egy belgrádi kórházban kezelik.

Kovacevic: “Műlábbal is kosarazni akarok”

A napokban a csapattársak Szerbiában látogatták meg az amputált lábú kosarast, személyesen vitték el neki a győri szurkolók által a Jekatyerinburg elleni Euroliga-meccsen összegyűjtött plüssállatokat. Átadták Pellek Sándor doktor üzenetét is, miszerint jövőre fussák le együtt a New York Maratont – írja a borsonline.hu.

“Natasa túljutott azon, ami vele történt, már nem a múlton rágódik, hanem a jövőt tervezi” – mondta a Kisalföldnek a sebész, aki szerint nem lehet kérdés, hogy Natasa képes-e lefutni a maratont, sokkal inkább az a tét, neki sikerül-e tartania a lépést a sportolóval. – “Ne legyen kétsége senkinek, nekem magammal is versenyeznem kell, hogy a tempót végig bírjam.”

“Várom a doktor úr jelentkezését, örömmel veszem, ha meglátogat, akkor majd beszélünk a tervéről” – válaszolt mosolyogva Natasa a kihívásra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik