Pályán kívül

Újpesti játékosba szerelmes a magyar playmate

vermes krisztián (vermes krisztián)
vermes krisztián (vermes krisztián)

Lila-fehér focistáért dobog Sónyák Szilvia szíve. A modell hónapok óta boldog párkapcsolatban él Vermes Krisztiánnal, az Újpest csapatkapitányával.

Sónyák újra szerelmes
Fotó: Facebook

A playmate előbb éveket töltött Berki Krisztián, az FTC Labdarúgó Zrt. Volt vezérigazgatójának oldalán, tavaly pedig Busai Attilával, a Fradi középpályásával járt. A blikk.hu tudomása szerint most Vermes Krisztiánba, az Újpest csapatkapitányába lett szerelmes.

„Isten útjai kifürkészhetetlenek, igaz ez a mi kapcsolatunkat nézve is. Nem gondoltuk volna, hogy egymás karjaiban találjuk meg a boldogságot, de így alakult. A kétkedőknek pedig csak annyit, hogy a szerelemben nem az fontos, ki honnan jött,milyen hibát követett el, hanem ki mellett tud az lenni,aki valójában” – beszélt Vermes, majd hozzátette, hogy egy közös barátjuk által ismerte meg Szilvit.

Sónyák Szilvia jelenleg boldog, jól érzi magát párja mellett: „Krisztián nemcsak humorával és intelligenciájával vett le a lábamról, hanem azzal is, hogy a mai napig udvarol nekem, romantikus, kedves.”

A fittneszversenyző csodálja kedvesét, hogy egy súlyos sérüléséből visszatért a pályára. Sónyák az UTE meccsein is rendszerint ott van.

A teljes cikket ide kattintva olvashatod.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik