Pályán kívül

Más úszókat is molesztálhatott a masszőr

Legalábbis ezt írja a Blikk Szepesi Nikolett történetével kapcsolatban.

Nagy viharokat kavar Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című könyve (a kötetről bővebben itt lehet olvasni). Nem az egykori olimpikon úszó magánéleti kalandjai, hanem a pályafutása során az uszodában tapasztalt történések állnak a középpontban.

Ugyanis a 26 éves szerző azt állította a könyvben, hogy karrierje során a Budapesti Spartacus egyik stábtagja rendszeresen molesztálta őt és társait. Szepesi szerint erről tudott edzője, a Cár, azaz Turi György is, de nem tett semmit annak érdekében, hogy a jelenség megszűnjön.

A Blikk korábban megszólaltatta Turi Györgyöt, aki tagadta, hogy tudott volna a molesztálásról (azt ugyanakkor elismerte, hogy megütötte Szepesit, merthogy a lány erről is beszélt a könyvben). A lap és Turi is kijelentette, Bacsa Istvánról, a ma 83 éves Kicsi bácsiról van szó, ő volt a Spartacus masszőra akkoriban.

A férfi a Blikkben tagadta, hogy molesztálta volna a lányokat.

“Sz..házi a Niki, hogy ilyet megír, és rám meri kenni! Hogy tud ilyet kitalálni? Megáll az ész! Én, én vagyok az! De én nem csináltam…” – mondta Bacsa István.

A lap most két újabb áldozatról ír, akik nem fedik fel nevüket, de egyetértenek azzal, hogy Szepesi nyilvánosan írt a régmúltban szerzett sebeiről.

„Szia Nikolett! Szeretném megkérdezni, hogy a tegnapi híradóban te adtál interjút az úszómesterrel kapcsolatban? A kérdésem csak azért, mert ha Bacsa István Kicsi bácsiról van szó, akkor igazolni tudom, hogy valós, mivel én is áldozata lettem” – olvasható az egyik Facebook-bejegyzésben.

A Magyar Úszó Szövetség vizsgálatot kezdeményezett az ügyben, és Szabó Tünde főtitkár azt mondta, a héten ennek meg is lesz az eredménye.

A szervezet aztán hétfőn közölte, hogy feljelentést tesz a rendőrségen ismeretlen tettes ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik