Pályán kívül

Dzsudzsák karambolozott Lamborghinijével

Dzsudzsák Balázs (dzsudzsák balázs, )
Dzsudzsák Balázs (dzsudzsák balázs, )

A baleset az M3-as autópályán történt, de a focista nem sérült meg benne.

Az M3-as autópályán, Miskolc irányában közúti baleset szenvedő részese volt Dzsudzsák Balázs, az orosz Dinamo Moszkva magyar válogatott labdarúgója – írja az nso.hu.

A játékos Lamborghinije és egy Mercedes személyautó is összetört.


Fotó: MTI

A BorsOnline úgy tudja, nem történt súlyos sérülés a baleset során. A portál úgy tudja, a válogatott focista egy megcsúszó autót akart kikerülni a sportkocsijával, közben lesodródott az útról, és hátulról nekicsapódott egy terepjáró. Nem sokkal később, amikor a focista és a Mercedes sofőrje már a papírokat töltötte ki, pár méterrel arrébb egy másik autó is kicsúszott, és összetört. Abból az autóból egy kislányt kórházba kellett szállítani.

Dzsudzsák a Facebookon:

“Sziasztok!

Téves információk jelentek meg a mai balesetemmel kapcsolatban a sajtóban. Szeretném egyértelművé tenni, hogy mi történt: az autópályán egy csúszós útszakaszon ma kicsúsztam az autómmal. Egyedül voltam, sérülést nem okoztam és én sem sérültem meg.

Később ezen a ponton mások is kicsúsztak, és úgy tudom, hogy sérülést is szenvedtek. Természetesen jobbulást kívánok nekik! Viszont szeretném hangsúlyozni, hogy a két esetnek a csúszós útszakaszon kívül semmi köze egymáshoz!”

A focista menedzsere, Vörösbaranyi József az mlsz.hu oldalnak elmondta, hogy Dzsudzsák már hazatért otthonába, és a baleset után felhívta Egervári Sándor szövetségi kapitányt is. Elmondta neki, hogy a válogatott rendelkezésére áll hétfőtől.

Dzsudzsák Balázs éppen Magyarországon pihen, mert az orosz bajnokság már véget ért, a Dinamóval végül nem sikerült kiharcolni a nemzetközi szereplést. A focista szombaton az MTK-Debrecen meccsen járt.

Korábban volt már két autóbalesete. Tavaly egy Porsche-val koccant Budapesten, akkor senkinek nem esett baja, 2006-ban viszont Debrecen közelében egy előzés után az árokban kötött ki, és akkor eltört az egyik karja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik