Pályán kívül

Fegyvereket kerestek a kaposvári focistáknál

A Rákóczi két labdarúgójára, Boris Gujicra és Miroslav Grumicra a Siófok elleni szombati meccs előtt kommandósok csaptak le.

A Kaposvár meglepetésre 3-1-re kikapott hazai pályán a Siófoktól az OTP Bank Liga szombati mérkőzésén. A lelátón többen bundát emlegettek, de talán nem a váratlan vereség miatt.

A sonline.hu beszámolója szerint ugyanis nem sokkal a meccs előtt a Kaposvár két szerb légiósának, Boris Gujicnak és Miroslav Grumicnak az autóját kommandósok állították meg a kaposvári vasútállomáson, egy névtelen bejelentés alapján.

Karsay Kornél, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, telefonhívás érkezett a kapitányságra, amely szerint egy szerb rendszámú kocsiban fegyvereket rejtegetnek, s az autót a vasútállomás környékén látták utoljára. Mivel komoly bűncselekmény gyanúja merült fel, az intézkedő rendőrök golyóálló mellényt viseltek, amikor igazoltatták a két labdarúgót. Miután személyazonosságuk kiderült, tovább folytathatták útjukat.

Az akció nem maradt nyom nélkül a játékosokban, Gujic rendkívül rosszul játszott, lemaradt a Siófok két támadásánál, amelyből gólokat kapott csapata, Sisa Tibor a 34. percben le is cserélte.

A bundagyanú tehát ez esetben csak lelátói kacsa és pletyka volt…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik