Pályán kívül

Cantona a király [Focistafeleség]

Valamennyi bajnokság közül az angol az, ami először megfogott és ez a szerelem azóta is tart. Bár a kettőnk viszonya egy kis bunyóval kezdődött.

Az első focimeccs, ami igazán lekötött az angol bajnokság egyik réges-régi rangadója volt. Manchester United játszott Crystal Palace-al. És akkor jött egy vitatott bírói döntés,egy merész szurkoló és Eric Cantona híres rúgása…

Tudtommal soha nem volt a türelmes pasas, de kiváló focistaként sok mindent elnézetek neki. Megszerettem a Manchestert és azóta is a kedvenc angol csapatom. Így érthető, hogy a minap a Manchester City-től elszenvedett csúfos veresége, hogy trendin fogalmazzak: egyszerűen kiverte nálam a biztosítékot. De még mindig jobban toleráltam a fájdalmat, mint kedvenc kollégám Máté, aki látva csapatunk csúfos bukását, egy Cantona féle rúgással elintézte a tévéjét. A férjem is MUFC szurkoló, de már kevésbé heves vérmérsékletű, mint azelőtt. Ő 3:1-nél egyszerűen elment a kutyával sétálni. A vége 6:1 lett, és rohadtul nem ide. De bizakodva várjuk a jövő szombati meccset, addigra Máté tévéjét is megcsinálja a szerelő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik