Pályán kívül

Magyar csapathoz igazol Shodeinde Dorka focista férje?

Gafar a REAC-nál járt próbajátékon.

Shodeinde Dorka múlt hét szombaton búcsúzott a tehetségkutatótól. A 19 éves kismama nem szomorkodott kiesése miatt, ugyanis már nagyon vágyott rá, hogy végre kisbabájával, Lizával lehessen. Dorka korábban elárulta, úgy érzi, hosszú idő óta először most végre minden klappol az életében, a családja végre elfogadta nigériai származású férjét, Gafart, aki ráadásul a Bors című napilapnak köszönhetően jó eséllyel már munkát is talált magának.

Gafar egy harmadik ligás osztrák futballcsapatot hagyott ott, mikor egy évvel ezelőtt megismerkedett Dorkával Bécsben, hogy szerelmével és születendő gyermekükkel lehessen. A focista azóta sem talált magának munkát, ezért a Bors gondolt egy merészet, és megkereste az NB II-ben szereplő REAC edzőjét, Mátyus Andrást, aki nem sokkal később már a rákospalotai pálya széléről figyelte a magyarországi afrikaiak válogatottjának csatárát.

A tréner a lapnak elárulta, Gafar jó benyomást tett rá, gyors és ügyes, ezért szívesen látná a következő foglalkozáson is, hogy bebizonyíthassa, helye van a csapatban.

Dorka, kezében a kis Lizával végig a pálya szélén szurkolt férjének, és nagyon megörült, mikor meghallotta, szerelme akár a magyar focipályákon folytathatja félbeszakadt karrierjét.

AJÁNLOTT LINKEK:

Shodeinde Dorka férje NB II-es focista lesz (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik