Forma-1

Lewis Hamilton több csajt akar

Az idei versenyévad számos technikai újítást, szabályváltoztatást hozott, de a média kiszolgálásas em maradhatott változatlan. Az FIA a sajtótájékoztatók lebonyolításán is módosított. Míg eddig a versenyhétvége előtt egy alkalommal, de hat pilóta ült az újságírók elé, addig mostantól kétszer négy versenyző válaszol a kérdésekre.

A Melbourne-i első kérdezz-felelekre Ricciardo, Vettel, Hamilton és Alonso kapott meghívást és meglepő módon az első kérdése  nem is a versenyévadra vonatkozott, hanem hogy úgy általában a pilótáknak milyen kívánságuk van az F1 új tulajdonosai felé.

Ricciardo: – Legyen verseny Las Vegasban! – válaszára Vettel
kontrázott egy: – Legyen verseny Németországban! – óhajjal.
Hamiltonnak is lenne helyszínálma: – Verseny Miamiban! – de az angol világbajnok még ráduplázott: – És több csajt a paddockba! Túl sok a srác…

Alonso: – Legyen mindenkinek ugyanolyan erőforrása! – mondatot eresztett el. Biztosan azt hitte, hogy a Nascar sajtótájékoztatón ül, de a többiek lehűtötték. Hamilton egy – Na, ezzel én nem értek egyet… – mondattal, Ricciardo a: – Legyen, csak ne elektromos – kitérő válasszal, míg Hamilton engedékenyen még hozzátette – ok, ok, de ne Honda…

A többi kérdésre teljesen panel válaszok érkeztek. Ilyenek: mindenki a legjobbat akarja kihozni magából; a teszt azt bizonyította, a Ferrari a leggyorsabb; nem tudjuk, milyen teljesítményre leszünk képesek, de szombaton és vasárnap kiderül ez ez, stb..

Ajánlott videó

Olvasói sztorik