Forma-1

Michael Schumacher ügyvédje megszólalt a bajnok egészségi állapotával kapcsolatban

A héten tárgyalták a Schumacher-család kontra Bunte magazin ügyet Hamburgban. A bajnok családja azért perelte be az újságot, mert az azt állította, hogy Michael Schumacher újra tud járni.

Simone Kafer bíró meghozta döntését, melynek értelmében Tanja May, a Bunte magazin főszerkesztője akár 31 millió forintos büntetésre is számíthat. A vád szerint nem volt elég körültekintő, amikor engedélyezte a cikk megjelenését, ezzel pedig megsértette a bajnok magánéletét.

Schumacher állapotával kapcsolatban Felix Damm, a család ügyvédje korábban cáfolta a híresztelést, mely szerint a 48 éves világbajnok tud járni. Ezt a mostani tárgyaláson is megerősítette, hozzátette, hogy továbbra is több szakember dolgozik folyamatosan azért, hogy javuljon az egészségi állapota – írja a christianpost.com.

A Forma-1 hétszeres világbajnoka 2013. december 29-én szenvedett síbalesetet a francia Alpokban, azóta kétszer is életmentő műtéten esett át, a mesterséges kóma után pedig otthonában folytatja rehabilitációját.

Schumacher állapotáról továbbra is keveset tudni, legutóbb Ross Brawn számolt be biztató jelekről a korábbi versenyző egészségi állapotát illetően.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik