Forma-1

A Schumacher családnak színt kell vallania

Michael Schumacher korábbi menedzsere, a 74 éves Willi Weber a német Buntének úgy fogalmazott, ő bizony szenved attól, hogy semmi biztosat nem tud egykori pártfogoltjáról.

A hétszeres Forma-1-es világbajnok pilóta 2013. decemberében szenvedett súlyos síbalesetet, a feje egy sziklának csapódott és kómába esett. Hosszú ideig élet-halál között volt, majd a család hazavitte a svájci Glandban található birtokára. Azóta is ott kezelik, naponta tucatnyi orvos, ápoló, gyógytornász foglalkozik a gyógyulásával.

Igen ám, de a külvilág valóban nem tud semmit, csak találgat. Minden idők legeredményesebb F1-pilótájának jelenlegi menedzsere, Sabine Kehm rendre csak annyit mond az érdeklődőknek, a család magánügyének tartja a versenyzővel kapcsolatos információkat.

Ezt elégelte meg a korábbi menedzser. Úgy fogalmazott:

A Schumacher család nem hallgat rám, nem osztja meg a teljes igazságot. Pedig ideje lenne valami konkrétumot mondani a rajongóknak. Gyakran, amikor megcsörren a telefonom, azt hiszem, hogy Michael hív, hogy hogy vagyok

– nyilatkozta a német menedzser a Buntének. Weber nem először mondja ezt, majdnem egy esztendővel ezelőtt ugyanígy gondolkodott, és akkor is hangot adott a véleményének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik