Forma-1

Forma-1: Rosberg elszalasztotta az első meccslabdát

A nemzetközi sajtó főként a címvédő Lewis Hamilton győzelmét és felzárkózását taglalta az éllovas Nico Rosberg mögé a vasárnapi Forma-1-es Mexikói Nagydíj másnapján.

Franciaország

L’Equipe: Ahogy a múlt héten az Egyesült Államokban, Hamilton ismét megszolgálta a pénzét. A sorsa már nem csak a saját kezében van, de még mindig van esélye az újabb vb-címre.

RTL: Hamilton nem enged. A brit tökéletesen versenyzett Mexikóvárosban.

Svájc

Neue Zürcher Zeitung: Rosberg elszalasztotta az első meccslabdát, Hamilton újabb futamot nyert.

Blick: Az 51. futamgyőzelemmel Hamilton megmentette vb-esélyeit, és utolérte Alain Prostot.

Anglia

The Telegraph: Ha Hamilton minden nagydíjon így versenyzett volna, akkor most nem lenne vetélkedés a címért. A hétvégén gyakorlatilag láthatatlanná tette Rosberget.

The Daily Mail: Másfél órán át ez a futam alig volt izgalmasabb a szmoggal borított város tetszőleges körforgalmának közlekedésénél. A világbajnok különösebb megerőltetés nélkül aratott rajt-cél-győzelmet.

Spanyolország

Mundo Deportivo: Hamilton nem adja fel. Lewis továbbra is hisz abban, hogy negyedszer is világbajnok lehet, utolérve a legendás Alain Prostot. Egyelőre meg kellett elégednie 51. futamgyőzelmével, ezzel már egy szintre került a francia “professzorral”.

El País: Hamilton fokozza a nyomást. Mexikóban mindent megtett, hogy a lehetetlent lehetségessé tegye, és a folytatásban is meg akarja cáfolni azokat a statisztikákat, melyek szerint Rosbergnek már zsebben van a cím.

Olaszország

La Gazzetta dello Sport: Hamilton érdeme, hogy nincs még vége az F1-es szezonnak. Biztosak lehetünk benne, hogy Interlagosban és Abu-Dzabiban is megszorongatja csapattársát. A németnek azonban minden a kezében van: egy brazíliai diadallal bebiztosíthatja a világbajnoki elsőséget.

La Stampa: A hét nap alatt aratott amerikai és mexikói futamgyőzelem nem elég ahhoz, hogy Hamilton igazán reménykedhessen a világbajnoki címben. Ennek oka Rosberg, aki mostani második helyével megengedte magának azt a luxust, hogy elveszítsen hét pontot az előnyéből. Ez azonban nem fogja megakadályozni a vb-cím elérésében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik