Forma-1

Új videón, ahogy Vettelt kiütik a versenyből

Sebastian Vettelnek minden bizonnyal a bögyében van Danyiil Kvjat. Az orosz versenyző miatt már Kínában is felhúzta magát, őt okolta, hogy a német nekiment a csapattársának, Kimi Räikkönennek. Vasárnap, a hazai közönség előtt szereplő Kvjat már az első körben kiejtette Vettelt, kétszer is nekiment gyors egymásutánban, a négyszeres világbajnok Ferrarija a gumifalban kötött ki.

Videó – Így ejtette ki Vettelt Kvjat (itt a közvetlen link):

A német rendesen felháborodott a történteken. Amikor csapatát tájékoztatta a történtekről, a futam rendezői alig győzték kisípolni, amit mondott:

Kiestem, valaki belement a kocsi kib@szott hátuljába a második majd a harmadik kanyarban is. Most őszintén: mi a f@szt csinálunk mi itt?

Vettel fel is kereste korábbi csapata, a Red Bull garázsát, Christian Horner csapatvezető szerint a köszönés után egyből a tárgyra tért Kvjattal kapcsolatban. Hornerék bocsánatot kértek tőle az orosz miatt.

Én tehetek az egészről, életem legrosszabb rajtja volt. Vélhetően majd mindenki mérges lesz rám, de nem baj, elfogadom. Sebbel és Daniellel (Ricciardo) majd át kell beszélnünk a dolgot

– mondta Kvjat a futam után, amelyen a 15. lett.

A Forma-1-es idény következő futama a Spanyol Nagydíj, amit május 15-én rendeznek Barcelonában.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik