Forma-1

Hamilton aggódik a következő szezon miatt

Lewis Hamilton sikereitől volt hangos a Forma-1 2015-ös szezonja, a brit versenyző meg is védte a világbajnoki címét, már három futammal a vége lőtt, az Amerikai Nagydíjon bebiztosította az elsőségét. Mégis kissé aggódva tekint a 2016-os idény elé, mivel számára nem alakult túl biztatóan az utolsó pár versenyhétvége.

Hamilton a szezon első tizenkét futamából tizenegyszer szerezte meg a pole-t, ez is nagyban hozzájárult, hogy a versenyeken is jól szerepelt. Szingapúrban aztán a mercedes csapnivalóan teljesített, ezt pedig kivizsgálták a csapatnál ás változásokat eszközöltek, amik a jelek szerint Nico Rosbergnek jobban fekszenek.

Merthogy az utolsó hét futam egyikén sem Hamilton rajtolhatott az élről, Szingapúrban Sebastian Vettel, utána pedig zsinórban hat alkalommal Rosberg.

Természetesen sokat agyalok a következő idényen. Leültem a mérnökömmel is kielemezni a történteket és megpróbáljuk kitalálni, hogyan reagáljunk, Szingapúr óta ugyanis látványosan lassabb vagyok. Biztosan lennie kell valami megoldásnak, Nico alatt például kiválóan muzsikál az autó. És versenyeken is egész jó tempót tudok menni, de a kvalifikáción mindenképpen javulni kell

– mondta az ESPN-nek Hamilton.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik