Forma-1

Sebastian Vettel kiakadt az F1 hülye újításán

A német világbajnok nem érti, miért volt szükség az F1-hez elengedhetetlenül hozzátartozó grid girlöket grid boysokra cserélni.

Nico Rosberg mögött a második helyen végzett Sebastian Vettel a hétvégi Monacói Nagydíjon, miután Lewis Hamiltont feleslegesen hívták ki kerékcserére. A négyszeres német világbajnok rendkívül boldog volt, azonban a versenyt követően elégedetlenségének adott hangot.

Ezúttal sármos srácok tartották a táblákat
Fotó: europress

Vettel a futam utáni sajtótájékoztatón “fakadt ki”, mondván a Forma-1-hez úgy tartoznak hozzá a grid girlök, mint Ferrarijához a négy kerék, és nem érti, ezúttal miért fiúk álltak a válogatottan gyönyörű lányok helyén.

Monacóban valamilyen furcsa újításnak – szervezők azzal indokoltak, hogy ezúttal a hölgynézőknek akartak kedvezni. – köszönhetően modell srácok tartották a starthelyeken a versenyzők tábláit.

“Nem értem mi volt ez? Miért nem lányok álltak a rajtrácson? Felháborító! Ez egy baromság. Sürgősen vissza kell állítani a lányokat! Beszélek Bernie Ecclestone-nal, hogy újratárgyaljuk ezt. B….szki, odaérek a rajtrácsra, és beállok valami George vagy Dave mögé, ennek mi értelme?” – mérgelődött viccelődve Sebastian Vettel. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik