Forma-1

Wurz kőkeményen beolvasott Webbernek

Alexander Wurz (alexander wurz)
Alexander Wurz (alexander wurz)

Az egykori Benetton-, McLaren- és Williams-pilóta elég markánsan helyre tette a Red Bull ausztrál versenyzőjét.

A Maláj Nagydíjon történtek megosztották a Forma-1 szerelmeseit. A többség, főleg a közönség Mark Webber mellé állt, míg a szakma így is, úgy is nyilatkozott. Tény, a sport, a verseny arról szól, hogy a jobb, a gyorsabb nyerjen. Elméletileg. Az F1-ben olykor megmondják, ki legyen a jobb.

A Vettel által átejtett, „hátba szúrt” Webber megítélése ezért szül vitákat. Érdekes, hogy Alexander Wurz, az egykori Benetton-, McLaren- és Williams-pilóta például elég markánsan helyre tette Webbert a Spox.comnak adott nyilatkozatában.

„Milliós fizetése van, ez csak enyhít a fájdalmán. Ha pedig úgy gondolja, hogy egy másik csapatnál jobb dolga lenne, akkor inkább búcsúzzon el a Red Bulltól. Mindenesetre én úgy gondolom, hogy le fogja nyelni a pirulát. Végső soron egy olyan csapatnál van, ahol sikereket ünnepelhet. Ha szerencséje van, Vettelnek meg pechje, akár még a bajnoki címet is megnyerheti. Egyébként viszont ő a másodhegedűs, amivel jól keres, ő a cirkusz egyik fő csillaga” – foglalta össze véleményét markánsan a Vettel vs. Webber csatáról Wurz.

Neki hihetünk. Elég sokat töltött el az F1 világában ahhoz, hogy tisztán lássa a viszonyokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik