Foci

C. Ronaldo tüzet nyitott az újságírókra

Az idei szezonban a Bajnokok Ligája számít Cristiano Ronaldo igazi vadászterületének, a Real Madrid portugál sztárja ebben a sorozatban már 8 gólnál jár 5 forduló után, ezzel természetesen vezeti a góllövőlistát, egyben kárpótolhatja magát azért, hogy a bajnokságban még mindig csak egy gólnál tart.

A ciprusi APOEL elleni duplájával Ronaldo 100 gólnál jár az UEFA égisze alatt zajló sorozatokban, ebben a naptári évben pedig tizennyolcszor volt eredményes a BL-ben – mindkettő rekordnak számít.

Az APOEL elleni 6-0-s győzelem után Ronaldo nem volt beszédes kedvében, hiába próbálták szóra bírni az újságíró a vegyes zónában, csak annyi időre állt meg, hogy elengedjen egy dühös kifakadást.

Nem nyilatkozom, mert nem akarjátok érteni, amit mondok, és kiforgatjátok a szavaimat”

– mondta Ronaldo, aki állítólag azt vette zokon, hogy a spanyol sajtó szembeállította őt Sergio Ramosszal, mivel nem egyezett a véleményük a mostani Real-keret erősségével kapcsolatban.

A keddi győzelem Karim Benzema lelkének is jót tett, aki szintén egy gólt tudott eddig összekaparni a bajnokságban, a BL-ben viszont most duplázott, így 279 napos gólcsendjét törte meg, és 53 találatával immár ő a sorozat legeredményesebb franciája, Thierry Henryt megelőzve. Benzema 184 gólnál tart a Real színeiben, ezzel már az örökranglista hatodik helyén áll, legutóbb Puskás Ferenc csapattársát, Francisco Gentót hagyta maga mögött, aki 182 gólig jutott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik