Foci

Kabát Péter inkább a dzsungelbe megy futball helyett

Közös megegyezéssel szerződést bont egymással az ETO és Kabát Péter. A 16-szoros magyar válogatott játékos a hétvégi, Mosonmagyaróvár elleni hazai bajnokin lép utoljára pályára győri színekben. A szurkolóknak azonban nem kell végleg elbúcsúzni tőle, mert most tessék figyelni: november 27-től a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungelreality-ben láthatják a támadót. Minderről az eto.hu számolt be.

A 40 éves játékos 2016 augusztusában Újpestről igazolt Győrbe, ahol oroszlánrészt vállalat a csapat NB II-es feljutásából. ETO-s pályafutása alatt 38-szor lépett pályára, ebből 17-szer kezdőként, és 15 gólt rúgott.

40 éves elmúltam az idén, tehát már nem vagyok fiatal a labdarúgásban, mint játékos, és most már kell gondolnom a jövőre is. Megkeresett az RTL Klub, és egy olyan lehetőséget ajánlott, amit semmiképp sem szerettem volna elszalasztani. Felkértek, hogy vegyek részt a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungelreality-ben, én pedig meg szeretném próbálni, hiszen ilyen műsorban még nem voltam. Futballjátékosként már nem tudok hosszú távokban gondolkodni, de mindenképpen a fociban szeretnék maradni, ugyanakkor ki akartam próbálni magam ebben a műsorban, elfogadtam a felkérést, ezért közös megegyezéssel szerződést bontottunk a vezetőséggel

– adott magyarázatot Kabát a menet közbeni váltásról. A támadó korábban már szerepelt valóságshow-ban, mégpedig párjával, Róka Adriennel az RTL Nyerő Páros című műsorában.

(Nyitókép: eto.hu/Farkas Dávid)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik