Foci

Egy drukker volt kíváncsi a felcsúti focicsapatra

A hétvége legfordulatosabb mérkőzése az NB I-ben a Budapest Honvéd és a Puskás Akadémia bajnokija volt, a címvédő 4-3-ra győzte le a felcsútiakat. A Zoom vette észre, hogy mindössze egy szurkoló volt a vendégeknek fenntartott szektorban, meg is keresték, és kiderült:

ő sem felcsúti drukker.

Némedi Tamás az ELTE-re jár, úgy en bloc szereti a magyar focit, úgyhogy gondolta megnézi, milyen a legmegosztóbb csapat szektorában szurkolni. Rajta kívül csak két biztonsági őr volt ott, meg is kérdezték tőle a mérkőzés előtt, hogy biztosan jó helyen jár-e. A biztonságiak szimpatikusak voltak neki, a mérkőzés előtt és a félidőben is sokat beszélgettek.

Ami a mérkőzést illeti, biztatta a csapatot, amikor látott szép dolgokat, épp ezért rosszul érintette, hogy a lefújás után nem mentek ki a játékosok őt köszönteni. Úgy véli, mindegy, hogy tízezer vagy csak egy szurkoló van kint, a futball a drukkerekért van. A hazaiak részéről megvolt az ellenszenv, ami nem csoda, a Honvédnak és a Puskás Akadémiának elég rossz a viszonya.

Tökéletes lehetőséget adhatnának a fiatal magyar tehetségeknek, hogy a magyar első osztályban meccsrutint szerezzenek és fejlődjenek, de ők sajnos nem élnek ezzel a kivételes lehetőséggel. Egy akadémiai csapatnak nem az eredményeknek kell hogy a legfontosabbak lenniük, hanem a jó és szakszerű akadémiai működés, minél több jó játékossal, akiket ez az akadémia termel ki

– mondta ki mindenki véleményét a felcsútiakkal kapcsolatban.

Pintér Attilát tapasztalt edzőnek tartja, aki sokat tudna segíteni a fiataloknak. Már, ha játszanának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik