Foci

Pepe újra odamondott a Real Madrid-szurkolóknak

Nem igazán lelkesek a Real Madrid szurkolói a portugál válogatottal 2016-ban Európa-bajnokságot nyerő Pepe szerint, aki éppen a Real Madridból szerződött a török bajnok Besiktashoz nyáron.

Talán a Real-drukkereknek nem fog tetszeni, amit mondok, de úgy érzem, nem valami elhivatottak. A Besiktas hívei valóban szenvedélyesek, mindig mellbe vág a zaj, amikor kimegyek a pályára

– szúrt oda ismét egykori csapatának a hátvéd. A 34 éves játékos elmondta, Törökországban a sportért él mindenki, a futball a mindennapok része, és a meccsek után hajnalig ünnepelnek az emberek.

A Vodafone Arenában uralkodó hangulatot jellemzi, hogy egy szeptemberi Bajnokok Ligája-mérkőzésen az RB Leipziget erősítő Timo Werner azért kért cserét, mert szédült a pokoli hangzavar miatt.

Pepe 2007-ben 30 millió euróért igazolt a Real Madridhoz, ahol tíz év alatt három BL-t, három bajnoki címet és két Király Kupát nyert, a 2016-2017-es szezon végén lejáró szerződését viszont nem hosszabbították meg, így szabadon igazolhatóvá vált, a Besiktas ingyen szerezte meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik