Foci

Közleményt adtak ki a Fradi-ultrák a szurkolói balhéval kapcsolatban

Ahogyan arról írtunk, visszatért a ferencvárosi szurkolótábor a lelátóra, de a Debrecen elleni mérkőzés (2-1) nem múlt el botrány nélkül, ugyanis volt egy nagy verekedés a félidőben, állítólag kések is előkerültek – egy rövid videó előkerült a bunyó elejéről. Ezzel kapcsolatban a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül a Facebook-oldalán tett közzé egy közleményt, amiből kiderül, hogy a Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai elhatárolódnak a történtektől.

Ahogy arról már a médiából értesülhettek, a Debrecen elleni mérkőzésen, a hazai szektorok mögött, az eddig bojkottáló szurkolói csoportoktól egyértelműen elkülöníthető szurkoló, összetűzésbe került szurkolótársaival, akik közül 3 embert a nála lévő 2db késsel(!) súlyosan megsebesített.

Egyetértünk azzal, hogy ilyen eseteknek nincs helyük a stadionokban és elhatárolódunk minden ilyen cselekedettől.

A klubbal kötött megegyezés értelmében az esetet a közösen felállított bizottság vizsgálni fogja, és az előre lefektetett szabályok szerint el fog járni.

Az ügyben tudomásunk szerint a hatóságok is eljárást folytatnak.

A sebesült szurkolótársainknak mielőbbi felépülést kívánunk!

Pakson találkozunk!

Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül

A Bors közben azt írja, hogy az egyik sérült lábát úgy megszúrták és megvágták, hogy kis híján elvérzett, míg a másik megkéselt szurkoló egyik ujját majdnem amputálni kellett. Akit megtámadtak, ő pedig súlyos koponya és szemsérülést szenvedett. A rendőrség már nyomoz az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik