Foci

Cristiano Ronaldo mindent kihagyott, de így is nyert a Real Madrid

Annak ellenére is simán győzött vasárnap este a Real Madrid, hogy Cristiano Ronaldo sehogy sem tudott a kapuba találni. A Santiago Bernabeuba látogató Las Palmas folyamatos nyomás alatt futballozott, a hazaiak megérdemelten nyertek 3-0-ra.

Eltartott egy darabig, mire Zinedine Zidane csapata feltörte a vendégek védelmét, egészen a 40. percig kellett várni az első találatra: egy jobb oldalról elvégzett szögletett fejelt Casemiro a kapus mozgásával ellentétes irányba, pont a kapufa mellé.

A második félidőben tíz perc után már kettővel vezetett a Real, Marco Asensio egy kipattogó labdát elemi erővel vágott kapásból a jobb fölső sarokba – úgy tűnik a saját nevelésű tehetség nem tud olyan gólt szerezni, ami nem bombagól.

A végeredmény a 73. percben alakult ki, amikor Cristiano Ronaldo iramodott meg a pálya jobb szélén és tökéletesen tette a labdát az érkező Isco elé, akinek csak az üres kapuba kellett passzolnia.

Győzelmével visszavette a harmadik helyet a Real Madrid városi riválisától, az Atlético Madridtól, de továbbra is nagyon sokkal le van maradva a Barcelona mögött: 8 pont a differencia.

Végeredmény – La Liga, 11. forduló

Real Madrid – Las Palmas 3-0
Gólszerző: Casemiro 40., Asensio 56., Isco 73.

korábban:
Villarreal-Málaga 2-0 (0-0)
Real Sociedad-Eibar 3-1 (2-0)
Celta Vigo-Athletic Bilbao 3-1 (3-1)
Levante-Girona 1-2 (0-0)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik