Foci

Fradi: A Vidi botlott, úgy néz ki, nekünk is botlani kellett

Ahogy arról beszámoltunk, a ferencvárosi Böde Dániel eléggé kiakadt csapata felcsúti döntetlenje után. A vendégek sokáig vezettek Joseph Paintsil találatával, azonban a hajrában kapott egy ajándék tizenegyest a Pintér Attila együttese, amivel aztán sikerült 1-1-re menteniük a mérkőzést.

A magyar válogatott támadója, Böde erre mondta ezt, óvodás szinten sem adnak olyan tizenegyest, mint ebben az esetben. És valóban, elnézve a képeket, tényleg nem szabálytalankodott Otigba Kenneth.

Nem szeretnék a játékvezetéssel foglalkozni, ezt megfogadtam. De támasztani sem szabad a játékost, Otigba pedig nem csak ellökte, hanem meg is rúgta

– mondta a sajtótájékoztatón az ulloi129.hu cikke szerint Pintér Attila, más kérdés, hogy Otigba mindkét lába a földön volt, így rúgni nem tudott volna. Testi kontaktus volt a játékosok között, de nem volt szabálytalan a ferencvárosi védő.

Íme az összefoglaló, 2:35-től a vitatott eset:

Az FTC részéről Máté Csaba nyilatkozott, mert Thomas Dollt elküldték a kispadtól. Ő azt mondta, a tizenegyesről, a játékvezető végig engedte a tesi kontaktust, ezek után ezt az akciót meg lefújta. Bővebben nem akart ezzel foglalkozni, majd úgyis kielemzik a szituáció, akiknek ki kell.

Sajnos egy ponttal megyünk haza, nagy lehetőséget szalasztottunk el, a Videoton botlott, de úgy néz ki, hogy nekünk is botlani kellett…

– mondta Máté Csaba, aki szerint nem kellett volna elküldeni Dollt a kispadtól, mert semmi olyat nem mondott, csak mérgében a földhöz vágta a kulacsát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik