Foci

Messi elképesztő összeget kér a Barcától egyetlen szignójáért

Lionel Messi kedden megtette, amit Argentína megkövetelt tőle, vágott egy mesterhármast Ecuadornak (3-1) és kijuttatta a dél-amerikai országot a 2018-as világbajnokságra. Klubjában ha nem is lő minden alkalommal mesterhármast, de lényegét tekintve megteszi ugyanezt – játékától függ az eredményesség.

A Messi-függőséget szeretik Barcelonában. Persze ki ne rajongana egy olyan zseniért, aki éves szinten hol ötven gól felet, hol kicsit alatta termel. Ezért szeretné a Barcelona mindenképp magához láncolni a már 30. életévét taposó támadót, ezért kezdett már bő egy évvel a kontraktus lejárta előtt tárgyalásokba a labdarúgóval.

Egyes információk szerint a megegyezés a 2018 nyarától kezdődő újabb három évre már megtörtént, újabb három évre írt alá az argentin, katalán hírek szerint még biggyesztette oda a szignóját.

Az angol Daily Mail írásában most azt sejteti, hogy azért nem, mert az aláírási pénzben még nem egyeztek meg a felek. A lap úgy tudja, az egyetlen szignóért folyó licit elképesztő összegnél, momentán 80 millió eurónál tart. Hangsúlyozandó, hogy az éves fizetésén és az egyéb bónuszokon kívül.

(Kiemelt kép: Fotó: Getty Images/Alex Caparros)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik