Foci

A többség hazaküldené, egy ember mégis kiáll Storck mellett

A magyar válogatott szövetésig kapitánya, Bernd Storck alatt inog a kispad. Csányi Sándor a közmédiában fejtette ki nemtetszését, szerinte nincs előrelépés, a szurkolók pedig már búcsúztatták Feröer-szigetek ellen a kapitányt. A 24.hu mintegy 8500 szavazója közül pedig 6700-an arra szavaztak, hogy köszönjük az Eb-élményt, de most már menjen haza.

Böde: A gólomon kívül minek örüljek?
A Feröer elleni meccset eldöntő csatár abban bízik, jó ideig nem lesz olyan, hogy győztes meccs után kifütyüli őket a közönség.

Akadnak azonban olyanok is, akik a német edző maradásában bíznak. Stieber Zoltán, a válogatott támadója például a Sport 24 című műsorban fejtette ki, hogy szeretné folytatni a munkát Storckkal.

Nem a mai meccs volt a fő probléma a mostani sorozatban, nagyon mást nem tudok mondani. Én abszolút Bernd Storck mögött vagyok, ő mindig is bízott bennem az elmúlt időszakban, én csak jókat tudok elmondani róla. Én bízom benne, hogy ő marad a szövetségi kapitány

– nyilatkozta a DIGI Sport műsorában a válogatott játékos.

A szövetségi kapitány sorsáról jövő héten kedden dönt a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ), miután meghallgatta Storck beszámolóját a világbajnoki selejtezőkről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik