Foci

Kassai után most a barátnőjére akadtak ki a Bayern Münchennél

Kassai Viktor nem lesz München díszpolgára, ez eldőlt, amikor a magyar játékvezető a Real Madrid-Bayern BL-negyeddöntő visszavágóján két lesről született spanyol gólt is megadott, így ítéleteivel főszerepet játszott a Real továbbjutásában.

A Bayern női csapata most egy másik magyar játékvezetőt kárhoztat a BL-kiesése miatt, Kulcsár Katalint, aki történetesen Kassai barátnője.

A Bayern a női BL-ben a Chelsea-t fogadta a 32 között, az első meccsen az angolok 1-0-ra nyertek, és idegenben is vezetést szereztek. A Bayern azonban fordítani tudott, és nagyon nyomott a hajrában, amikor szerintük két olyan ítélet is született, amely őket sújtotta.

Az első esetnél a 88. percben egy szöglet utáni kavarodásban Millie Bright kezére pattant a labda, a németek nagy erőkkel büntetőt reklamáltak, de Kulcsár nem fújt semmit. A másik eset a hosszabbításban történt, amikor Simone Laudehr hiába lőtt a hálóba egy szabadrúgás után, a bíró már korábban belefújt a sípba egy középen történt lökés miatt.

3:17-nél és 3:36-nál látható a két jelenet a videón:

A visszajátszás alapján ez védhető ítéletnek tűnik, a kezezés már kevésbé, mert az angol játékos mozdulata alapján talán még Puhl Sándor sem mondaná, hogy a kéz nem kereste a labdát.

A meccs után Thomas Wörle, a bajorok edzője is felemlegette a két esetet, hozzátéve, az első meccset is számolva összesen három ízben sújtották a csapatát a rossz bírói döntések, és ez nagyban befolyásolta a továbbjutás sorsát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik