Foci

Ancelotti inkább nem teregeti ki a szennyest

A Bayern Münchentől menesztett Carlo Ancelotti nem tervezi, hogy másik futballklubnál vállaljon munkát, szeretne hosszabb szabadságra menni.

“A következő tíz hónapban kipihenem magam, feltöltődöm és nem fogok másik csapatnál dolgozni” – mondta az 58 éves olasz szakember Izraelben, ahol gyerekek tréningjeit vezette egy olyan szervezet tevékenységének részeként, amely a különböző vallású és etnikumú fiatalok együttélését segíti elő.

Olaszországban a média már arról spekulál, hogy Ancelotti visszatér az AC Milanhoz, miután a nyáron nagyjából 200 millió eurót költő klub Vincenzo Montella vezetésével már három vereséget is elszenvedett a bajnokságban.

Ancelottit múlt csütörtökön állították fel a német bajnok kispadjáról az együttes szezon eleji gyenge teljesítménye miatt, miután a Bayern egy nappal korábban 3-0-ra kikapott a Paris Saint-Germain otthonában a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. Menesztéséről Ancelotti nem kívánt nyilatkozni.

“A hallgatás erény, úgyhogy jobb hallgatni” – fogalmazott, hozzátéve azért, hogy “vannak rosszabb dolgok az életben”. Nem voltak ilyen visszafogottak korábbi játékosai, Arjen Robben például azt mondta, hogy a fia csapatánál jobb edzések vannak, mint amiket Ancelotti tartott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik