Foci

Még ma kirúghatják Carlo Ancelottit a Bayern Münchentől

Ahogyan arról beszámoltunk, a Bayern München labdarúgócsapata 3-0-ra kikapott Párizsban, a Bajnokok Ligája B csoportjának rangadóján. Az együttes szezonja amúgy sem indult valami fényesen, így ismét felerősödtek a hangok, amelyek Carlo Ancelotti távozását sürgetik,

német lapok azt írják, hogy már csütörtökön elküldhetik.

Az olasz edző Mats Hummelst, Franck Ribéryt és Arjen Robbent is csak a padon kezdette, közülük egyedül csak a hollandot küldte pályára a mérkőzésen, így az összeállítást is elég sok kritika érte.

„Nem gondolom, hogy kockázatos lett volna a csapat összeállítása. Olyan ember vagyok, aki mindig sokat gondolkodik a kezdőn, úgy gondoltam, ez egy jó csapat lesz erre a meccsre. Tudom, hogy sok kritikát fogok kapni, elfogadom” – mondta ezzel kapcsolatban Ancelotti a mérkőzést követő sajtótájékoztatón.

Az összefoglaló:

Ami biztos, hogy most nagy elemzések lesznek Münchenben. Karl-Heinz Rummenigge klubelnök a Bildnek arról beszélt, megmagyarázhatatlan a szerdai kudarc, olyan vereség volt ez, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Amit láttunk ezen a meccsen, az nem a Bayern München volt!

– mondta Rummenigge, hozzátéve, sürgősen tenniük kell valamit, hogy bizonyítsák: még mindig az a csapat a Bayern, amely a nemzetközi porondon is a legjobbak közé tartozik.

A német lapok szerint Ancelottinak sürgősen eredményeket kell szállítania, különben hamar elveszítheti az állását. A hétvégén nem vár könnyű feladta a müncheniekre, Berlinbe utaznak Dárdai Pál Herthájához. És már az is lehet, hogy Ancelotti nélkül kelnek útra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik