Foci

NB I: Az alapvető követelményeknek sem felelnek meg a stadionok

A hétvégén a 22. percben félbeszakadt a Vasas-Haladás mérkőzés a labdarúgó OTP Bank Ligában. Az angyalföldiek az új stadionjuk építése miatt albérletben játszanak Újpesten, a Szusza Ferenc Stadion világítását azonban nem sikerült megjavítani, így el kellett halasztani a meccset egy későbbi, még nem bejelentett időpontra.

Vancsa Miklós, a Vasas ügyvezetője azt mondta a Borsnak, idegesítő, hogy el kellett halasztani a meccset, abban a 22 percben sokkal jobbak voltak a Haladásnál. A probléma megoldása nem az ő feladatuk, ők csak bérlik a stadiont.

Egy biztos, teljesen feleslegesen támaszt az MLSZ túl magas elvárásokat a stadionokat illetően, amikor úgy tűnik, hogy azok az alapvető követelményeknek sem tudnak megfelelni.

Érdekesség, hogy a Szusza-stadion már-már legendássá vált felújítási munkálatai bő fél éve értek véget, 800 millióba kerültek és ebből 110 millió forint a világításra ment. Na, ez adta meg magát szombaton.

Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője arról beszélt a Borsnak, hogy képtelenség volt szombaton este szállást találni Budapesten. Így az újrázás miatt ez az egy bajnoki egymillió forintjába fog fájni a szombathelyi csapatnak.

Nem ez volt az első elsötétülő bajnoki a szezonban. A Felcsúton rendezett Videoton-Ferencvároson állt nem is olyan rég a játék, de ott folytatni tudták a csapatok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik