Foci

Nem bírt egymással a Videoton és a Honvéd

A listavezető Videoton 1-1-es döntetlent játszott Felcsúton a címvédő Budapest Honvéddal a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójában szombaton.

A vendégek vezetőedzője, Erik van der Meer a találkozó előtt úgy nyilatkozott, hogy mindenképpen szeretné elkerülni, hogy csapata az első félidőben gólt kapjon. ehhez képest már a harmadik percben hátrányba került a csapata, amikor nem sikerült tisztáznia a Honvéd védőinek, Anel Hadzsics pedig lecsapott a labdára és kapásból a bal alsó sarokba lőtt.

Még a félidő vége előtt egyenlíteni tudtak a kispestiek, amikor egy bal oldalról érkező beadást röviden fejeltek ki a székesfehérvári védők, Holender Filip pedig kapásból bombázott a kapu jobb oldalába. Igaz, Fiola Attila lábán is megpattant a lövése.

A második félidőben nagy erőbedobással estek egymásnak a felek, azonban a küzdőszellem dominált a látványos futball helyett, gólt pedig egyik csapatnak sem sikerült szereznie, így maradt a pontosztozkodás. A Videoton így is vezeti a tabellát, két pont az előnye a második Ferencvárossal szemben.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Eredmények – NB I, 10. forduló

Videoton – Budapest Honvéd 1-1 (1-1)
Gólszerző: Hadzsics 3′ ill., Holender 39′

Mezőkövesd – Újpest 2-4 (1-0)
Gólszerző: Cseri 30′ Fótyik 84′ ill., Tischler 59′ Novothny 62′ 78′ 86′

Debrecen – Puskás Akadémia 3-0 (1-0)
Gólszerző: Varga 45′ Könyves 82′ Tőzsér 85′

Ferencváros – Diósgyőr 2-0 (0-0)
Gólszerző: Varga 62′ Szpirovszki 71′

Paks – Balmazújváros 1-0 (1-0)
Gólszerző: Kulcsár 35′

Vasas – Haladás 0-0 (FÉLBESZAKADT)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik