Foci

Csúnyán megégett az Udinese Rómában

Az AS Roma otthon simán győzött az Udinese ellen a Serie A hatodik fordulójának szombati játéknapján. A találkozó 11. percében Radja Nainggolan mutatta meg, hogy pókfociban is világklasszis, talán csak a belga középpályás tudja, hogyan tudta Edin Dzeko elé terelni a labdát. A bosnyák csatár az ilyen helyzeteket nem puskázza el.

Fél óra elteltével már előkészítőként jeleskedett Dzeko, a tizenhatos bal oldaláról középre tett labdáját többen is kirúghaták volna, ám az mégis szerencsésen eljutott Stephan El Shaarawyhoz, aki közvetlen közelről bebombázta az AS Roma második gólját.

Mindent visz azonban a hazaiak harmadik találata nem sokkal a félidő előtt, amikor is az Udinese hátvédje, Jens Larsen addig szerencsétlenkedett, míg El Sharaawy be nem lőtte második gólját. A dán játékos becsületére szóljon, a 90. percben ő szépített.

A házigazdáknak még az is belefért, hogy elhibázzanak egy büntetőt, a Roma – amelynek elmaradt a Sampdoria elleni mérkőzése – negyedszer nyert, az Udinese ötödik vereségét szenvedte el.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Eredmény – Serie A, 6. forduló

AS Roma – Udinese 3-1 (3-0)
Gólszerző: Dzeko 11′ El Shaarawy 30′ 45′

Ajánlott videó

Olvasói sztorik