Foci

Németh Krisztián először volt kezdő új csapatában, pocsékul sült el – videó

Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) magyar idő szerint vasárnap hajnalban a ligában szereplő magyar légiósok csapatai egymás ellen léptek pályára. Jutott mindenből egy kicsi, Nikolics Nemanja gólt lőtt, Németh Krisztiánt kiállították, Stieber Zoltán csereként állt be.

A Sporting Kansas City–New England mérkőzésen a hazaiak nem nevezték Sallói Dánielt, a vendégeknél viszont a szezon során először volt kezdő Németh Krisztián. A vendégek már a negyedik percben vezetést szereztek és úgy tűnt a Revolution meglepheti a Kansast, ám a 11. percben egy csúnya könyöklésért kiállították a magyar csatárt. A játékvezető nem látta elsőre Németh szabálytalanságát, ám a videóbíró segítségével nem habozott sokat, hogy felmutassa a piros lapot. A hazaiak kihasználták, hogy majdnem az egész mérkőzésen emberelőnyben játszhatnak és 3-1-re nyertek.

Szintén két magyar légióst is a keretében tudó csapat csapott össze vasárnap hajnalban: a Chicago Fire hazai pályán 3–0-ra nyert a DC United ellen. Nikolics Nemanja kezdőként lépett pályára és a 90. percben 11-esből állította be a végeredményt, ezzel megszerezte 18. gólját a szezonban. A vendégeknél Stieber Zoltán a 78. percben csereként lépett pályára.

Eredmények – MLS, 30. forduló

Atlanta United– Orlando City 3–3
Vancouver Whitecaps–Columbus Crew 2–2
Montreal Impact–Minnesota United 2–3
FC Dallas–Seattle Sounders FC 0–0
Chicago Fire–DC United 3–0
Sporting Kansas City–New England Rev. 3–1
Colorado Rapids–New York City FC 1–1
Real Salt Lake–Portland Timbers 2–1
Los Angeles Galaxy–Toronto FC 0–4
San Jose Earthquakes–Houston Dynamo 1–0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik