Foci

Gálázott a Manchester City, botlott a Liverpool

Alaposan eltángálta a Watford együttesét a Manchester City a Premier League ötödik fordulójában. A Darazsak az első félidő 28. percéig állták Pep Guardiola együttesének rohamait, ekkor azonban Sergio Agüero betalált, sőt három perc alatt duplázni tudott. Félidőre 0-3-mal vonultak a csapatok, azonban a második játékrész nem hozott változást és újabb három találattal kivégezte ellenfelét a City.

Nem volt ilyen sikeres a Liverpool, amelynek kezdőcsapatában idén először kapott helyet Philippe Coutinho. A Burnley már az előző kiírásban is megfricskázta Jürgen Klopp csapatát, ez szombaton sem volt másképp: Scott Arfield szerzett vezetést egy lecsorgó labdából a vendégeknek. Mohamed Szalah szinte rögtön kiegyenlített Emre Can passzából, ám a győzelmet már nem tudta kicsikarni a Pool, így maradt a döntetlen.

Nem bírt egymással a West Bromwich Albion és a West Ham, gyors gólváltás után 1-1-re végzett a Huddersfield otthonában a Leicester City is, a Newcastle viszont hazai pályán legyőzte a Stoke Cityt.

Eredmény – Premier League, 5. forduló

Watford – Manchester City 0-6 (0-3)
Gólszerző: Agüero 27′, 31′ 81′ Gabriel Jesus 37′ Otamendi 63′ Sterling 87′

Liverpool – Burnley 1-1 (1-1)
Gólszerző: Arsfield 27′ ill., Szalah 30′

West Bromwich Albion – West Ham United 0-0 (0-0)

Newcastle United – Stoke City 2-1 (1-0)
Gólszerző: Atsu 19′ Lascelles 68′ ill., Shaquiri 57′

Huddersfield Town – Leicester City 1-1 (0-0)
Gólszerző: Depoitre 46′ ill., Vardy 50′

Crystal Palace – Southampton 0-1 (0-1)
Gólszerző: Davies 6′

Ajánlott videó

Olvasói sztorik