Foci

Pogba hetekre kidőlt

Paul Pogba, a Manchester United középpályása combhajlítóizom-sérülést szenvedett kedden este a Basel elleni 3-0-ra megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzésen, így akár több hetes kényszerpihenő várhat rá.

A francia futballistát már a találkozó 19. percében le kellett cserélnie José Mourinho vezetőedzőnek. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón a portugál tréner elmondta, játékosa izomsérülést szenvedett, így hetekre kidőlhet.

Nem tudom pontosan, mi a helyzet, de eddigi tapasztalataim alapján ez izomsérülésnek tűnik, ami miatt hetekig nem lehet játszani, azt hiszem. Nem panaszkodunk a sérülések miatt, pontosan ezért kell bő keretet kialakítani, mert jönnek a sérülések, eltiltások. Ha Pogbára nem számíthatunk, akkor is ott van nekünk még Ander Herrera, Michael Carrick, Marouane Fellaini, vagy Nemanja Matics

A Vörös Ördögök nem jártak rosszul a cserével, a csapat első gólját éppen a francia labdarúgó helyére beállított Marouane Fellaini szerezte. A mérkőzést követően egy rajongói oldal felvette, ahogyan mankón távozik a United játékosa.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik