Foci

Higuaín beintett a Barcelona drukkereinek

A Bajnokok Ligája első csoportmérkőzésén sima 3-0-s vereséget szenvedett a Juventus Barcelonában. Az eredmény mellett a játék képére sem lehet túlságosan büszke a torinói klub, de Gonzalo Higuaín viselkedése is méltatlan volt a nagy múltú klubhoz.

Az argentin csatárnak különösen nehéz estéje volt, hiszen a katalánok ősi riválisánál, a Real Madridban játszott 2007 és 2013 között. A Barca drukkerei különös élvezettel gúnyolták ki ezért a támadót, akit a 87. percben lecserélt Massimiliano Allegri. Higuaín annyira felkapta a vizet, hogy lefelé menet a középső ujját mutatta a hazai szurkolóknak. Hiába próbálta elsumákolni a mozdulatot, a kamerák kereszttüzében ezt nem lehet elrejteni a mai világban.

Bizonyára komoly büntetés lesz majd a Juventus játékosának jutalma, aki a kedd esti gólképtelenségével meghosszabbította különös sorozatát:

12 mérkőzés óta képtelen betalálni a Barcelona kapujába a Camp Nouban.

Érdekesség, hogy szeptember negyedikén Bamidele Jermaine Dele Alli is ugyanilyen gesztust tett az Anglia-Szlovákia mérkőzés 76. percében a játékvezetőnek. Az angol játékos ellen a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség eljárást indít szeptemberben, nem lenne meglepő, ha Higuaín ügyét is megvizsgálná az Európai Labdarúgó-szövetség.

Eredmény – Bajnokok Ligája, 1. csoportmeccs

A csoport:

Manchester United (angol) – Basel (svájci) 3-0 (1-0)
Benfica (portugál) – CSZKA Moszkva (orosz) 1-2

B csoport:

Celtic (skót) – PSG (francia) 0-5 (0-3)
Bayern München (német) – Anderlecht (belga) 3-0 (1-0)

C csoport:

Chelsea (angol) – Qarabag (azeri) 6-0 (2-0)
AS Roma (olasz) – Atlético Madrid (spanyol) 0-0

D csoport:

FC Barcelona (spanyol) – Juventus (olasz) 3-0 (1-0)
Olympiakosz (görög) – Sporting (portugál) 2-3 (0-3)

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik