Foci

Szalaiék vezetőedzője ülhet a Bayern München kispadjára

A hétvégén a Bayern München labdarúgócsapata kikapott a Bundesligában a Hoffenheim otthonában 2-0-ra, azóta pedig csak úgy özönlenek a rossz hírek a klub környékéről. Robert Lewandowski szerint nem igazolnak jól, Thomas Müller is bírálta a szakmai vezetést, míg a lapok már azt pedzegetik, hogy Carlo Ancelotti nem fogja kitölteni három éves szerződését (most kezdte még csak a második idényt), hanem már a télen Kínába szerződik – ezt az olasz cáfolta.

Mindezek után a Hoffenheim mindössze 30 éves csodaedzője, Julian Nagelsmann mesélt arról az Eurosportnak, hogy hamarosan elkészül családi házuk Münchenben, felesége és gyermeke pedig hamarosan költöznek. Azért gyorsan leszögezte, nem kell semmit belelátni a dologba:

A Bayern mindig kiemelt helyen szerepelt az álmaim között. Münchenben éltem éveken át és amúgy is Bajorországból jövök. Boldog vagyok az életemmel. A Bayernnel egy kicsit boldogabb lennék, de összességében nem ezen múlik az összkép

– mondta Nagelsmann, aki mindössze 28 évesen vette át a Szalai Ádámot is foglalkoztató Hoffenheim irányítását, amellyel ebben a szezonban az Európa Liga-főtábláján szerepelnek majd.

Itt azt gondolhatnánk, hogy véget is ért a történet. Csakhogy a napokban Uli Hoeness is szuperlatívuszokban beszélt Nagelsmannról és kiderült, a Bayern 2015-ben megkereste őt, hogy állást ajánljanak neki a müncheniek akadémiáján. Akkor a Honffenheim nem enegedte el őt.

Nagelsmann szerződése 2021 nyaráig szól a Hoffenheim csapatánál, azt mondta, szeretné ezt kitölteni. De azért várjuk csak ki a végét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik