Foci

Ebben a felállásban kezd a magyar válogatott Portugália ellen

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya vasárnap a mérkőzés előtt kijelölte azt a 11 játékost, akik kezdeni fognak a Cristiano Ronaldo vezette, Európa-bajnok portugálok ellen a Groupama Arénában. Az már korábban eldőlt, hogy a Lettország ellen megsérült Szalai Ádám kihagyja ezt az összecsapást. Bese Barnabás pedig eltiltás miatt nem játszhat. Íme a magyar kezdő:

Gulácsi – Korhut, Kádár, Guzmics, Fiola – Dzsudzsák, Elek, Pátkai, Lovrencsics – Eppel, Priskin.

Mindez azt jelenti, hogy amikor Storck azt mondta szombaton, hogy támadni fogunk, akkor komolyan gondolta, legalábbis a két csatár erre enged következtetni. Összesen öt helyen változott a kezdő a csütörtöki összecsapáshoz képest, Szalait és Besét mér említettük, Nagy Ádám, Varga Roland és Stieber Zoltán ezúttal csak a padon kezd.

Fernando SantosRui Patrício – Coentrao, Pepe, B. Alves, Cédric – Moutinho, J. Mário, Danilo, Martins – A. Silva, C. Ronaldo összeállításban küldi pályára csapatát.

A magyar csapat csütörtökön a letteket győzte le 3-1-re, ugyanakkor elég reménytelennek tűnik a kijutás a 2018-as vébére. A a hibátlan svájciakat már biztosan nem tudjuk utolérni, de a portugálok mögött is 8 pont a hátrány, azaz, ha nem nyer vasárnap a Storck-csapat, a matematika esély is elszállt a pótselejtező elérésére.

Itt elemeztük ki a lettek elleni találkozót a portugálok ellenire is hangolva

Magyar-lett: szép, szép, de Portugália más kávéház
A Bernd Storck vezette magyar labdarúgó-válogatott a csütörtök esti mérkőzést végig kontroll alatt tartotta. De elvesztettük Szalait, vasárnap pedig Ronaldóék jönnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik