Foci

Riyad Mahrez ma elhagyja a Leicester Cityt

Az algériai labdarúgó-szövetség közleményben jelezte, hogy kimenőt adott Riyad Mahreznek, hogy az átigazolási szezon utolsó napján klubot válthasson. A Leicester City 26 éves szélsőjéért az AS Roma tett már három ajánlatot, amit a Leicester rendre elutasított, de olyan csapatok érdeklődéséről is hallani, mint a Barcelona, az Arsenal, a Manchester United vagy épp a Chelsea.

Mahrez az algériai válogatottal készült a soron következő két vb-selejtezőre, kétszer is játszanak Zambiával a következő napokban. Csütörtökön reggel a csapattársak nélküle utaztak el a szombati mérkőzés helyszínére, Mahrez vélhetően az átigazolás lezárta után fog csatlakozni.

Riyad Mahrez karrierje pont olyan mesébe illő, mint amilyen a Leicester City bajnoki címe volt. A Leicester a francia másodosztályból igazolta le, vele együtt sikerült kiharcolni a feljutást, majd egyre inkább a csapat kulcsemberévé vált, a bajnoki szezonban már komolyan felmerült, hogy leszerződteti a Barca. Bár az előző idény sem neki, sem csapatának nem sikerült túl jól, még mindig nagy iránta a kereslet.

A nyár elején jelezte, hogy klubot szeretne váltani, ám jellemző a hozzáállására, hogy ugyan még nem igazolt el a Citytől, ennek az idénynek jó formában vágott neki, a Brighton elleni győzelem és a Manchester United elleni vereség alkalmával is csapata egyik legjobbja volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik