Foci

Egykor az új Zidane-nak tartották, ma a török élvonalba igazolt

Samir Nasri hétfőn elhagyta a Manchester City együttesét és a török Antalyasporban folytatja karrierjét, tudatta az angol klub hivatalos honlapján.

A 30 éves francia középpályás 2008-ban került Angliába, a londoni Arsenal játékosa lett, ahol honfitársa, Arséne Wenger kezei alatt vált egészen kiváló játékossá. A 41-szeres válogatott labdarúgó 2011 nyarán került a Manchester Cityhez 27.5 millió euróért cserébe. Nasri hat évet töltött a manchesteri csapatban, ezalatt 176 mérkőzésen 27 gólt szerzett, a csapattal két-két bajnoki címet és Ligakupát, valamint angol Szuperkupát nyert.

Pep Guardiola érkezésével világossá vált 2016-ban, hogy nem lesz helye az angoloknál, így kölcsönben a Sevillába került, hétfőn pedig végleg eligazol, ám meglepő módon a török Süper Liga 5. helyezettjéhez, az Antalyasporhoz került.

Így múlik el a világ dicsősége, 2008-ban még az új Zidane-ként emlegette Nasrit a francia sajtó, ma már sajnálkozva írják róla, hogy nem hozta ki a legtöbbet pályafutásából. Tegyük hozzá, okkal…

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik