Foci

Sztojcskov és a Bayern is beszólt a Barcának

A klub egykori klasszisa a Realban remeklő Asensio elengedése miatt dühös, a Bayern Münchent és Joachim Löw kapitányt pedig a dortmundi Dembele csábítása bosszantja.

Nincs túl jó passzban a Barcelona focicsapata, Neymar távozása után érezhetően megrogyott az együttes, a Real Madrid elleni Szuperkupa-döntőt tükörsimán veszítették el, az idény első bajnokiját Luis Suárez és Gerard Piqué is kihagyja sérülés miatt.

És most még az egykori klasszisa,  Hriszto Sztojcskov is megtalálta a klubot. A Realban remeklő Marco Asensio oda-vissza gólt lőtt a Barcának a Szuperkupában, majd kiderült: a katalánok előbb keresték meg a fiatal tehetséget, mint a Real, de minden szempontból rosszabb ajánlatot tettek neki.

Sztojcskov egy tévés vitaműsorban a Barca jelenlegi vezetőségét okolta a történtekért, inkompetensnek nevezve őket, amiért hagyták kicsúszni a kezükből a mallorcai tehetséget.

Sztojcskovról még egy videó is készült, amelyen az eddig leigazolt Paulinhón gúnyolódik.

“Nem tisztelem a Barcát”

Németországban Ousmane Dembele csábítgatása miatt bosszúsak. A 20 éves francia játékost Neymar pótlására szeretné leigazolni a Barca – Paulinhóra egyelőre a kutya sem kíváncsi -, de hetek óta húzódik az ügy. Dembele legutóbb magyarázat nélkül kihagyta a Dortmund edzését, ami kiverte a biztosítékot, nem csak a városban.

Nem tisztelem a Barcelonát, ha a klub áll a Dembelével történtek hátterében

– közölte Uli Hoeness, a Bayern München elnöke (a fenti képen), aki úgy sejti, márpedig a Barca áll emögött.

Az eset Joachim Löw német szövetségi kapitányt is felbosszantotta: “Elítélek egy olyan játékost, akinek élő szerződése van, de sztrájkba lép, mert máshová akar igazolni. Ez abszurd, és azt jelenti, hogy a szerződések többé semmit sem érnek.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik