Foci

Döntetlen lett az idény “legnézhetetlenebb” meccse

Zárt kapuk mögött, 1-1-es döntetlent játszott egymással az Újpest és a Diósgyőr a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombati játéknapján. A Diósgyőr 2006. december 4. óta nem tudott győzni Újpesten.

Újpesti helyzettel kezdődött a találkozó, ez kimaradt, a túloldalon azonban egy elképesztő kapushiba miatt vezetést szerzett a Diósgyőr: Filip Pajovic teljesen fölöslegesen jött ki a kapujából, ráadásul a labdát is elhibázta, így Makrai Gábor az üres kapuba lőhetett. Szünet után az Újpest futballozott fölényben, s elsősorban a cserejátékosoknak – Simon Krisztián, Tischler Patrik és Viktor Angelov – köszönhetően egyre több helyzetet is kidolgozott. Az egyenlítés végül éppen Angelov révén sikerült a 81. percben a hazaiaknak: Litauszki Róbert megelőzte a kilépő Antal Botondot, fejese után a macedón csatár fejelt az üres kapuba.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy rettentően lassú iramú mérkőzést játszott egymással a két együttes, nyugodtan állíthatjuk, hogy két szempontból is nézhetetlen volt: rossz találkozó volt és nem lehetett a helyszínen megtekinteni.

Végeredmény – NB I, 6. forduló

Újpest FC – Diósgyőri VTK 1-1 (0-1)
Gólszerző: Angelov 81′ illetve Makrai 12′

korábban:
Puskás Akadémia-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2-1 (2-0)
Mezőkövesd Zsóry FC-Budapest Honvéd 1-2 (0-1)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik