Foci

Coutinho már-már a Barcelonában, Dembélé viszont kérdéses

Ami a júliusnak Neymar, az augusztusnak Philippe Coutinho, már ami a végtelenségig húzódó átigazolási ügyét illeti. Neymar végül 222 millió euróért igazolt Barcelonából Párizsba, a PSG-hez, Coutinho pedig éppen az ő pótlására érkezne Lionel Messi és Luis Suarez mellé a támadósorba.

A Barcának szüksége is van minőségi erősítésre elől, ezt a Real Madrid elleni, összesítésben 1-5-re elveszített spanyol Szuperkupa-döntő meccsin pontosan láthattuk.

Neymar honfitársához nagyon ragaszkodik jelenlegi csapata, a Liverpool, de az El Mundo Deportivo szerint akár órákon belül bejelenthetik a transzfert. A brazilért állítólag 120 millió euró körüli összeget fizethetnek a katalánok.

A másik, ugyancsak nagyszabású terv, hogy a dortmundi Ousmane Dembélét is megszerezze Ernersto Valverde, a Barcelona edzője. Ez viszont kicsit komplikáltabb, mint a liverpooli brazil esete.

A Dortmund nem fogadja el ugyanis a 100 millió eurós ajánlatot játékosáért, mert szerintük 130 milliót is megérne a francia. Az a játékos, aki amúgy furcsa viselkedése miatt el van tiltva a dortmundi edzésekről – természetesen az emberek azt gondolják, Dembélé már nagyon menne Spanyolországba, ezért tesz úgy, ahogy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik