Foci

Zidane nagyon zabos Cristiano Ronaldo eltiltása miatt

Szerdán rendezik majd a spanyol Szuperkupa-döntő visszavágóját Madridban, a Real pedig igen jó helyzetben van, 3-1-re nyertek vasárnap Barcelonában. Csakhogy, a meccsen bombagólt szerző, majd kiállított Cristiano Ronaldo meglökte a játékvezetőt, amiért 5 meccsre eltiltották. Szinte csak erről kérdezték Zinedine Zidane-t a keddi sajtótájékoztatóján és a francia sem titkolta, hogy nagy bosszantja a dolog.

Nem fogok bírózni, mindenesetre mindenki láthatta, mi történt, ezek után öt meccsre eltiltják… Valami nincs rendben, és ez bosszant engem és mindenkit a klubnál. Annyit szeretnék, hogy a fellebviteli bizottság nézze meg alaposan a történetet. Cristiano Ronaldo nagyon el van keseredve, mint mindig, amikor nem játszhat. Az 5 meccs pedig túl sok egy ilyenért

– idézi az As Zinedine Zidane-t.

Az ominózus piros lap:

Ami pedig a Szuperkupát illeti, maximálisan elégedett csapata vasárnapi teljesítményével és a hozzáállással, játékosai azóta is ezer fokon égnek, de ennek kifejezetten örül. Ami a második mérkőzést illeti, a Barcelonát jó csapatnak, Ernesto Valverdét pedig jó edzőnek tartja, úgyhogy szerinte kétgólos előny ide vagy oda, egyáltalán nincs lefutva a párharc.

Készülnek tovább, ahogy eddig is, mert kiemelte: iszonyatosan nagy munka van a csapat sikerei mögött, és nem csak a játékosok és a szakmai stáb részéről, hanem a klubnál mindenki odateszi magát, őket külön kiemelte Zidane.

A Szuperkupa-visszavágót szerda este 23 órától rendezik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik