Foci

Kubatov enyhül, megegyezés történhet a Fradi-ultrákkal

Már tegnap felröppent a hír, miszerint közel a megegyezés Kubatov Gábor, az FTC elnöke és a Fradi-meccseket szisztematikusan bojkottáló ultrák csoportja között. Kedden a Borsnak az álláspontok közeledéséről Hamberger Ádám, a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül (SZSZJN) csoport vezetője elmondta, akár már szeptemberben ott lehetnek a lelátón a bojkottot hirdető drukkerek.

Egy-két dolgot még tisztázni kell a megegyezéshez. Az biztos, hogy nem listázzák majd az embereket. De erről nagyon nehéz bármit is mondani, hiszen a szkennerkérdés az egyik legkritikusabb pont. Nekünk az a célunk, hogy csak azoknak kelljen, akik szeretnének, a klub álláspontja pedig az, hogy minél többen. Ami pozitív, hogy ebben a kérdésben is közelednek egymáshoz a felek. Az eddigi el­veinket nem fogjuk feladni, vagyis biztosan nem szkennel majd mindenki, de kompromisszumra készek vagyunk

– mondta Hamberger, majd hozzátette: a híresztelésekkel ellentétben nem akarnak beleszólni a klub vezetésébe, “véleményünk persze mindig volt, illetve lesz is, aminek hangot is adunk”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik