Foci

Három kapus sem mentette meg a vereségtől a Lille-t – videó

Különös körülmények között szencedett 3-0-ás vereséget a Lille csapata.

A francia bajnokság második fordulójában Strasbourgba látogatott az együttes, de nagyon pechesen alakult a mérkőzés a vendégek számára: Marcelo Bielsa, a csapat vezetőedzője 38 perc alatt kihasználta mindhárom cserelehetőségét. A három cseréből egy volt taktikai lépés, Fode Ballo Tourét inkább lehozta az edző, mielőtt megkata volna második sárga lapját, a két korábbi változtatás azonban sérülés miatt történt.

Mindezek után Mike Maignan, a Lille kapusa összeszólalkozott a hazaiak támadójával, Benjamin Corgnet-vel a második félidőben. Az eset végén mérgében fejbe dobta a csatárt labdával a vendégek hálóőre, amiért kiállították, s mivel nem volt már cserelehetőség, így a pályán lévők közül kellett kapust szerezni a 63. percben.

Első nekifutásra Bielsa a csapat csatárát, Nicolas De Preville-t küldte kapuba, azonban miután a Strasbourg vezetést szerzett visszaküldte mezőnybe, a helyét pedig Ibrahim Amadou vette át a kapuban, aki egyébként középhátvédként kezdte a mérkőzést. A találkozót végül 3-0-ra a Strasbourg nyerte meg.

Eredmények – Ligue 1, második forduló:

Strasbourg – Lille 3-0
Guingamp – PSG 0-3
Dijon – Monaco 1-4
Amiens – Angers 0-2
Bordeaux – Metz 2-0
Caen – St. Etienne 0-1
Toulouse – Montpellier 1-0
Nantes – Marseille 0-1
Rennes – Lyon 1-2
Nice – Troyes 1-2

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik