Foci

Ideiglenesen lemondta a válogatottságot Nikolics Nemanja

Péntek este Facebook-oldalán jelentette be Nikolics Nemanja, hogy a következő két válogatott meccsen (Lettország és Portugália ellen) nem áll majd Bernd Storck rendelkezésére, mert csapatával, a Chicago Fire-rel nagy dolgokra (értsd: bajnoki címre) készül.

Sokan nem vették komolyan, amikor arról beszéltem Amerikába érkezésemkor, hogy történelmet akarok írni a Chicagóval (…) Hét hónap alatt rengeteg mindent elértünk, elértem és úgy gondolom, a jövőben bánnám, ha nem adnám meg magamnak az esélyt, hogy a maximumot hozzam ki ebből az idényből. Szeretnék végig a bajnokságért és a gólkirályi címért harcolni

– írta Nikolics, majd hozzátette: első dolga volt Bernd Storckot is tájékoztatni döntéséről, aki teljesen korrektül állt az ügyhöz.

Amióta válogatott vagyok, mindig rendelkezésre álltam, akkor is első helyre tettem a nemzeti csapatot, amikor nem favorizáltak, de most először a saját karrierem kell, hogy a legfontosabb helyen álljon

– így a Chicago Fire gólvágója, aki azt is írta, hogy a klubja is teljes mellszélességgel mellette áll, és értékelik, hogy mindent alárendel a csapatért.

Nikolics a csapatában az idei szezonban 16 gólt szerzett eddig, amivel második a góllövőlistán. A magyar válogatottban 2013 óta 23 meccsen négyszer talált be.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik