Foci

Bódog Tamás: Rakjam kezdőbe azt, aki az NB III-ban is a leggyengébb ember?

A DVTK vezetőedzője, Bódog Tamás rövid időn belül nagy népszerűségre tett szert, hiszen megszólalásaiban kemény, őszinte, de korrekt, és ez nagyon imponál a magyar labdarúgásban edzettek számára. A Balmaz elleni 0-4 után, az utolsó, egy pontos felcsúti Puskás Akadémia elleni meccs előtt álló Bódog most sem fogta vissza magát. Az amigeleken.hu vágatlanul közölte a sajtótájékoztatóját, most ebből szemezgetünk.

Nem szívesen foglalkozom játékosokkal név szerint. Volt rá példa, de tudom, hogy nem szerencsés (…) az előző bajnokságban nem volt itt a csapatnál, az NB II-ben volt, ahol semmilyen szerepet nem játszott, kiegészítő ember volt. Valószínűleg nem véletlenül. Visszajött, megkapta a lehetőséget. Én úgy gondolom, hogy ha valaki NB II-ben sem játszik meghatározó szerepet, és visszajön egy NB I-es csapathoz, akkor meg kell dögölnie a pályán edzésen is

– mondta játékosáról Bódog, majd hozzátette: ilyen esetekben a játékosoknak be kell bizonyítaniuk, hogy az előző szezon csak kisiklás volt, és örülniük kell a lehetőségnek, hogy egy első osztályú csapat keretével készülhetnek.

Ha valaki visszamegy az NB III-as csapatba játszani, és ott heteken át azt hallom az edzőktől, hogy a leggyengébb ember, akkor azzal mit csináljak? Rakjam be?

– tette fel a költői kérdést a DVTK vezetőedzője. Természetesen – ha már megkérdezték – Bódog a felcsúti és a diósgyúri játékospolitika közötti különbségről is beszélt.

Nekem abszolút nincs szükségem olyan játékosokra, akik egy kosár pénzbe kerültek volna. Mi szép szerényen építkezünk és remélem, hogy jó úton vagyunk (…) Az ellenfelünk erős csapat, jó játékosokat sikerült összevásárolniuk. Az, hogy miért nem működik a dolog náluk, abba nem látok bele olyan szinten. Abban viszont biztos vagyok, hogy előbb-utóbb ők is fogják az eredményeket szállítani.

A DVTK-Puskás Akadémia meccset szombaton, 18 órakor rendezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik