Foci

Hemingway: Nem tudom, miért szereti valaki jobban a Fradit és a Felcsútot, mint a Honvédot

A bajnoki címvédő Budapest Honvéd tulajdonosának, George F. Hemingwaynek van legalább egy jó tulajdonsága: hogy online chatben kérdezhetnek tőle a szurkolók. És mivel a legutóbbi egy órán át tartott, így elég sok minden szóba került.

  • Az új vezetőedzővel, Erik van der Meerrel elégedett.
  • Van olyan ajánlat, amiért a gólkirály Eppel Márton mehet.
  • Szeretnének új stadiont, de nem sietik el, mert nagyon elszaladtak az árak.
  • Szerinte a súlyosan megsérült Ikenne-King tavasszal játszhat majd legközelebb.
  • Lazovic a kedvenc nem honvédos játékosa, de ő „már rég feldarabolta volna” a fetrengései és az alattomos faultjai miatt.

És akkor kapott egy kérdést arra vonatkozóan is, hogy miért nem tódulnak a szponzorok a kispestiekhez. Azt mondta, ha a személye miatt, akkor ő úgy cselekedne, hogy a klubnak jó legyen.

Miután nem vagyok sem mágus, sem jós, sem tisztánlátó, nem tudom, mért szereti valaki jobban a Videotont, a Ferencvárost vagy a Felcsútot, és nem a Honvédot. Remélem, hogy nem az én személyem a probléma. Ha valaki jön, és azt mondja, hogy akkor támogatná a klubot, ha más tulajdonosa lenne, én azonnal a Honvéd érdekében cselekednék. (…) Nem tudom, hogy hozzánk miért nem irányít senki szponzort, ezt azoktól kellene megkérdezni, akik irányítanak, én nem vagyok köztük.

Ja, és a legjobbat a csakfoci.hu kiszedte külön videóba, méghozzá azt, amikor megkérdezték, ismét bajnok lehet-e a Honvéd. Nem is szaporítjuk a szót, ezt látni kell:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik