Foci

Neymar után újabb gigaüzlet előtt a Paris Saint-Germain

A Neymar-saga épphogy lezárult, már itt is a következő nagy kérdőjel:

vajon ki szerzi meg Mbappét a Real Madrid, Manchester United, Barcelona, Arsenal, PSG ötösből? Vagy lesz egy nevető hatodik?

Kylian Mbappé a Monaco 18 éves francia tehetsége, aki a 2016-2017-es szezonban robbant be a köztudatba. A támadóként játszó Mbappéért azonnal bejelentkezett a Real Madrid, de most úgy tűnik komoly riválist kaptak azzal, hogy a PSG teljesen komolyan gondolja, hogy 222 millió euró (Neymar) után még nem ürült ki a kassza, és megadnák a Monaco által – amúgy 200 millió euró körüli – összeget.

A madridi sportnapilap, az AS szerint noha a Real Madrid tűnik befutónak a francia játékosért folytatott harcban, a PSG bármennyi pénzt hajlandó a riválisánál hagyni azért, hogy megszerezze legjobb játékosát. Ha ez megtörténne, a PSG egyedülálló támadógépezettel indulhatna csatába a Bajnokok Ligája-címért.

A Real nagy előnye az lehet a tárgyalások során – amellett, hogy Mbappé óriási Ronaldo-fan -, hogy a BL-címvédő kész lenne még egy évig kölcsönben Monacóban hagyni a játékost, a PSG viszont nem nyitott az opció ügyében – plusz az UEFA által <szigorúan> vett Financial Fair Play (FFP) sem segíti a párizsiakat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik