Foci

Stieber mindenben megegyezett, orvosin új csapatánál

Szombaton már beszámoltunk róla, hogy a Bild információi szerint Stieber Zoltán a Kaisernslauternt elhagyva a tengerentúlon folytatja, pályafutását Washingtonban.

Ez annyira helytállónak bizonyult, hogy a washingtonpost.com arról számolt a D.C. United kapcsán, hogy nemcsak megegyeztek minden anyagi javakban, hanem a magyar játékos még ma átesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. A Washington Post úgy tudja, 1 millió dollárt fizetnek a németeknek és Stieber is ennyit érő szerződést köthet.

Innentől gyakorlatilag csak akkor állhat be fordulat, ha a magyar játékosnál valami egészségügyi probléma merül fel, egyébként Nikolics Nemanja és Sallói Dániel után újabb magyar támadó kerülhet az MLS-be. Állítólag Stieber a Twentét is választhatta volna, de döntésében az is szerepet játszott, hogy úgy ítélte meg, a tengerentúli liga megereősödése miatt többet fejlődne az MLS-ben.

Ha pedig fejlődés, szintén a WP írta, hogy 105-szörös válogatott Gary Medelt szeretné megszerezni a DC, 10 millió dolláros szerződéssel csábítják a 30 éves chileit. Tőle csakugyan el lehet lesni ezt-azt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik