Foci

Mezőkövesd szerencsésebb Brazíliánál

Mármint a focicsapata a brazil válogatottnál - derül ki a humoros és nagyvonalú edzője, Radványi Miklós szavaiból.

Az előző fordulóban súlyos, 5-0-s vereséget szenvedett a Ferencvárostól a Mezőkövesd focicsapata. Elkeseredve azonban nincsenek.

Sokszor mondtam a játékosoknak a héten, hogy szerencsések vagyunk, mert a braziloknak négy évet kell arra várniuk, hogy kijavítsák a németektől elszenvedett 7-1-es vereséget, mi azonban a Fradi elleni botlást egy héten belül korrigálhatjuk – közölte Radványi Miklós edző a klub honlapján.

A trénernek nem csak humora van, de képes felülemelkedni a hazai belviszályokon, a csapata ugyanis a Videoton ellen javíthat. Márpedig a leendő ellenfelet nem győzte dicsérni a Bordeaux bravúros kiejtéséért az Európa Ligából.

 “Gratulálok a Videoton bravúros továbbjutásához, nagyon szurkoltunk nekik csütörtökön. Ez a siker nagyon jót tesz a magyar futballnak, remélem a Partizan ellen is hasonló eredmény születik majd.”

Ennek megfelelően Radványi nehéz meccsre számít egy önbizalomtól duzzadó ellenféllel szemben – másfelől az ő játékosait sem kell külön motiválni az egyik legjobb magyar csapat ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik